SAJAM KOMPLEKS

Branka Bajića 9, Novi Sad.

Izgradnja i prodaja stanova i lokala Bobar gradnja

Atraktivne lokacije i  odličan kvalitet gradnje.

STAMBENO POSLOVNI KOMPLEKS ZGRADA
"SAJAM KOMPLEKS", Branka Bajića 9, Novi Sad

SAJAM KOMPLEKS

Naselje ,, SAJAM KOMPLEKS“ je konceptualnog tipa što podrazumeva sve uslužne delatnosti potrebne za lagodan život ( IDEA market, italijanski restoran, apoteka, teretana, dečija igraonica, šetalište van i u krugu bloka…)
Zgrada poseduje podzemnu garaže ispod celog objekta, sa 108 garaža i garažnih mesta. Zgrada je zidana termoblokom NEXE TB25, na koji je sa vanjske strane urađena silakatno-silikonska fasada debljjine 10 cm u kombinaciji sa FELDHAUS KLINKER ciglicama ( uvezeno iz Nemačke ) i kulirom granulacije 1,5mm. Zgrada poseduje energetski pasoš najviše kategorije.

Lamele
0
Spratova
0
Stanova
0
Parking mesta
0
Stepen izgrađenosti 100%

Oprema
Kupatila su opremljena španskom keramikom I klase. Podovi su od najsavremenijih parketa ( Tarket Salsa ). Ulazna vrata , proizvođača ,,Invent Trezor“ izrađena su u skladu sa pravilnikom čime zvučno i termički obezbeđuju ugodan boravak u prostoru predviđenom za stanovanje. Unutrašnja stolarija – sobna vrata su od furnira hrasta sa dovoljno čvrstoće i izdržljivosti da umanjuju gubitak toplote i protok zvuka, obogaćena nemačkim šarkama i bravom tipa HAFELE.

Krov zgrade
Krov zgrade je izolovan SIKA sistemom termo i hidroizolacije ( kamena vuna 25cm i SIKA plan ) postavljene na limeni nosač montiran na binderima visine od oko 1,15m – samoventilirajući dvovodni krov. Oluci su od kvalitetnih materijala sa ugradjenim grejacima koji imaju senzore na hladnocu tako da pri niskim temperaturama ne dozvoljavaju formiranje leda i ledenica.

Ulaz i podovi
Ulazi u zgradu su pokriveni kamerama a pored redovnog ključa stanari mogu da koriste i tagove ( ključ za senzor ) čijim prislanjanjem na interfon automatski se otvaraju vrata. Podovi hodnika zgrade su uradjeni u granitu a zidovi silikatno-silikonskom fasadom. LED rasveta hodnika je pojačana pomoćnom LED rasvetom pri podu u vidu naizmeničnog aktiviranja tako da u hodnicima nikada nije totalni mrak.

Imate pitanje za nas?